Háztartások

Háztartási vízkezelés

Az eljárás lényegében a természetben az esővízzel történő hatások lemásolásán alapul, és végleges vízkőoldást tesz lehetővé.

Már Nikola Tesla szerb feltaláló is foglalkozott az elektromágneses impulzusok vízre gyakorolt hatásával, és ezen alapokon elindulva az eljárást 25 éve folyamatosan továbbfejlesztjük, javítjuk.

A földön bármely életfolyamat alapja a VÍZ!

Az egészséges élet fontos minőségi alap követelménye, hogy a víztisztítás során ne pusztítsuk ki a víz anaerob élővilágát. Persze fontos, hogy tökéletesen távolítsuk el a mérgező, esetleg káros anyagokat, íz és szagrontó mesterséges kemikáliákat, hormonokat. Fő feladatként kezeljük azt a tényt, hogy az ivóvíznek a tiszta természetben található forrásvíz minőségűnek kell lenni. Ez azt jelenti, hogy nem elég kiszűrni a káros anyagokat, hanem figyelemmel kell lennünk az ivóvíz hasznos beltartalmi értékeire. Kiemelt szempont, hogy az ivóvízben az élet alappillérei, alkotó kövei: kalcium, magnézium nátrium, elemi kálium sók, továbbá kb. 140 féle makro és mikroelem milyen mennyiségben, milyen minőségben és milyen egymáshoz viszonyított arányban vannak jelen.

Bárki képes a vízkezelő és vízdúsító berendezésen keresztül áramoltatott víz változását érezni.

Fizikai vízkezelés az érezhető különbség

Technológiánk lényege az ásványi anyagok ionszerkezetes alakba történő átalakulásának elősegítése. A növényi állati és emberi szervezetben csak a kelátkötésre alkalmas ásványok, sók, vitaminok alkalmasak feszívódásra. Bármelyik fontos makro, vagy mikroelemből már kevés van az ivóvizünkben. Ha hosszú távon ásványi anyagszegény vizet fogyasztunk, akkor következményként hiánybetegségek fognak kialakulni. Mi törekszünk a természet alkotta értékeket koncentrálni a készülékeinkben. Igyekszünk a természetes ionegyensúlyt és a beltartalmat ideális szintre hozni. Vízkezelő és víz minőség javító technológiánk lényege a víz rácsszerkezetének az életet tápláló forma közeli állapotba alakítása. Természetesen ezt mérni, bizonyítani, feltérképezni még nem képes az ember a jelenlegi műszereivel. Ami könnyen kontrollálható, az az érzékszerveink érzékelése. Bárki képes a vízkezelő és vízdúsító berendezésen keresztül áramoltatott víz változását érezni. A legpontosabb műszerünk gyermekeink véleménye. 100 gyermekből 100 inkább a kezelt vizet itta szívesebben. Megvalljuk, nem is érdekel minket más szakmai vélemény! Tudásunkat a gyermekeink jövőjéért mozgósítjuk. Nagyon sok szakhatósági korlát akadályozza munkánkat, fejlesztéseinket, a hatóságok az élettől kipusztított, klórozott, halottá tett vizet követelik poharainkba. Akár pár cserép növény, esetleg napos csibe, kismalac, vagy pár hal az akváriumban nagyon gyorsan elpusztul a klóros víztől. Mindenki tudja, hogy a klór idegméreg, mégis ez vizeink legfőbb adaléka. Senki nem beszél arról, hogy a vizünkben természetesen jelen lévő anaerob flóra kizárja a megbetegítő oxidatív kórokozók elszaporodását! Ha a jövőben áttérünk a vízben az anaerob éltető flóra feldúsítására, az alapvetően zárja ki a vízben a megbetegítő organizmusok felszaporodását.

A fizikai vízkezelés berendezés

Fizikai vízkezelő készülék. A bejövő fő vízvezetékre kerül felszerelésre megbontás nélkül. Ez esővíz jellegűvé alakítja a víz szerkezetét, ami elősegíti a kicsapódott vízkő könnyebb leoldódását.


A fizikai vízkezelés az eredeti vízminőséget nem változtatja meg (kizárólag tulajdonságait javítja) kémiailag, mindössze a mészkő és vaskicsapódás kristályosodási tulajdonságait változtatja meg. A mészkő lebegőanyaggá válik, mely a kifolyóvízzel távozik.

Új vízhálózatnál megakadályozza a káros lerakódások kialakulását, és a régi hálózat fokozatosan letisztul, a vízkőmentesítés megvalósul.

Az Ökosystem-E fizikai vízkezelő felszerelése nem igényli a vízvezetékrendszerek megbontását. Közvetlenül a vízóra után célszerű elhelyezni.

A fizikai vízkezelő berendezés hatására a háztartási gépeinkről leoldódik a már kicsapódott vízkő.

Vízkőleoldás fizikailag kezelt vízzel, vegyszerek használata nélkül.

A fizikai vízkőmentesítő készülék felszerelve a lakás betápláló gerincvezetékére.

A fizikai vízkezelő berendezés felszerelve

Vízszűrő beszerelési útmutató videó.

Élőflórás vízkezelő berendezés elemei

Szűrtvízcsap

A felszerelt szűrő

Élőflórás szűrő-dúsító egység

Az élőflórás vízkezelő berendezés elemei 1.

Mosogató csap végére csatlakoztatható szűrő dúsító egység

Az élőflórás vízkezelő berendezés elemei 2.

Mivel berendezéseink egyedi igényre kerülnek összeállításra, ezért több csomagot tudunk felkínálni kiválasztásra az Ön pontos igényeire méretezve. Az árakról kollégákkal történt egyeztetésünk után kap részletes tájékoztatást. Amennyiben megkeres minket konkrét szándékkal, a haladást ügyében felgyorsítja a megfelelő vízkezelő csomag kiválasztásához, amennyiben fotót küld a vízóra környezetéről, vagy a fővezeték rendelkezésre álló egyenes cső szakaszáról. Ezzel kollégánk jobban látja az önöknek előnyös és gazdaságos megoldást.

A vízszűrő dúsító egység a konyhai csapra, vagy a mosogató alatti vízbekötéshez tud csatlakozni. Kérjük küldjön erről is egy két képet, hogy kollégánk a legmegfelelőbbet választhassa az ön igényeihez mérten.

Feltétlen írja meg telefonszámát, melyik városban él, hiszen nagyon fontos melyik vízbázisról kapja ön a központilag szolgáltatott vizet. Ez igen fontos vízkő kicsapódás ügyben!

Kérem írjon pár sort, mit szeretne elérni mint működő végeredményt, és esetleg jelenleg milyen probléma az amiben az ön segítségére lehetünk.

További információért hívjon, vagy írjon, visszahívjuk:

Tel.: +36-62-258-960
Mobil: +36-70-317-9323
E-mail: renevalkft@gmail.com
E-mail: info@reneval.hu
E-mail: info@renewal.hu
Skype-azonosító: reneval78791

További olvasni valók elérhetők még a régi weboldalunkon:

old.reneval.hu